VEILIGHEIDSOPLOSSINGEN VOOR VVE-BEHEERDERS
Verhoog de waarde van je dienstverlening met Buurthulpnetwerk
Als VvE-beheerder wil je je klanten de beste service bieden. Met buurthulpnetwerk introduceer je een effectieve oplossing die de veiligheid verhoogt, kosten bespaart en de gemeenschap versterkt.
SAMENWERKEN MET ONS
Breid je dienstenpakket uit met innovatieve oplossingen
Beveel het oproepsysteem aan bij de VvE's die je beheert en profiteer van een kickback fee van 10% per aangesloten locatie. Zo bied je extra waarde aan je klanten en onderscheid je je als betrokken en innovatieve beheerder.
DRIE WAARDEVOLLE VOORDELEN
Omdat veiligheid en saamhorigheid centraal staan
Samen zorgen voor elkaar
Bevorder een hechte gemeenschap waarin bewoners elkaar kennen en vanuit hun hart voor elkaar klaarstaan. Ons oproepsysteem stimuleert sociale betrokkenheid en creëert een warme, ondersteunende omgeving.
Veiligheid vanuit het hart
Geef bewoners de mogelijkheid om snel te reageren in noodsituaties en elkaar te helpen wanneer het er echt toe doet. Het draait niet alleen om veiligheid, maar om oprechte zorg voor elkaars welzijn.
Voorkom onnodig leed en kosten
Door samen te werken en belangrijke informatie te delen, zoals waar reservesleutels zich bevinden, voorkomen bewoners hoge kosten en stress die gepaard gaan met geforceerde toegangen door hulpdiensten.
3 OPTIES VOOR SAMENWERKING
Flexibele oplossingen op maat voor de VvE en bewoners van het complex
Integrale invoering door de VvE
De VvE biedt het oproepsysteem integraal aan binnen het complex of gebouw. De VvE-beheerder is de contractant en heeft de regie. Ze verzorgen het technische deel door het plaatsen en beheren van de basisstations en noodknoppen in de woningen. Het hulpnetwerk bestaat uit alle bewoners van het complex en wordt centraal georganiseerd. Bewoners worden onderling op de hoogte gebracht via meldingen, waardoor er een gezamenlijk en effectief hulpnetwerk ontstaat.
Gedeelde uitvoering door de VvE
De VvE zorgt voor de technische oplossing door de basisstations en noodknoppen te plaatsen en te beheren. Het technische deel ligt bij de VvE, terwijl het organiseren van het hulpnetwerk bij de bewoners ligt. Bewoners krijgen een eigen account en kunnen gezamenlijk hun hulpnetwerk samenstellen. Ze hebben de regie over wie ze willen toevoegen, zowel binnen als buiten het gebouw, en creëren zo een flexibel en persoonlijk netwerk van hulp.
Geen uitvoering door de VvE
De VvE motiveert bewoners om deel te nemen aan het Buurthulpnetwerk. Bewoners kiezen zelf om een noodknop en basisstation te plaatsen en worden zo onderdeel van het hulpnetwerk binnen het complex. In dit geval nemen de bewoners zowel het technische deel (plaatsen en beheren van hun eigen apparatuur) als het beheer van hun hulpnetwerk op zich. Zij zijn de contractant, en de VvE fungeert enkel als aanjager om deelname te stimuleren.